Мала Дипломатична академія (Коренюк Т.О.)

Мала Дипломатична академія (Коренюк Т.О.)


Про гурток

Мала Дипломатична академія - це про: основи публічної дипломатії та міжнародної комунікації; дипломатичний протокол та етикет; методи ведення переговорів та публічні виступи; використання інформаційно-комунікаційних технологій у дипломатії; формування міжнародного іміджу та репутації держави.

Для дітей віком

12-16 років років


Викладач

Коренюк Тимофій Олексійович

студент Національного університету "Київо-Могилянська академія".


Програма

Теми: виникнення та розвиток дипломатичної служби, дипломатія та державні інтереси, дипломат як представник державних інтересів, публічна дипломатія, консульські установи та міжнародні організації, дипломатичний протокол та етикет, дипломатичні прийоми та візити, дипломатичне листування, дипломатія в умовах конфлікту, шляхи вирішення конфліктів.


Заходи

Дискусії та круглі столи на тему міжнародних відносин та публічної дипломатії. Моделювання дипломатичних переговорів. Рольові ігри та симуляції дипломатичних прийомів. Практичні заняття з написання дипломатичного листування. Тренінги з ораторського мистецтва та публічних виступів. Екскурсії до дипломатичних установ та зустрічі з представниками дипломатії. Навчально-тренінгові збори. Молодіжні обміни.