Спортивні бальні танці (початковий рівень ансамблю “Фаворит”)

Спортивні бальні танці (початковий рівень ансамблю "Фаворит")


Про гурток

Програма передбачає вивчення спортивних бальних танців (європейських та латиноамериканських), основ класичної хореографії та розтяжки, участь у змаганнях різного рівня та концертній діяльності ансамблю.

Для дітей віком

5-7 років


Викладач

Лисенко Костянтин Володимирович, Порохова Софія Юріївна

  • Лисенко Костянтин Володимирович має вищу освіту, закінчив Національну академію керівних кадрів культури і мистецтв  у 2012 році. В Київському Палаці дітей та юнацтва працює з 2014 року. Є  керівником спортивно бальних танців ансамблю "Фаворит". Контактний телефон: 063-713-34-77.
  • Порохова Софія Юріївна головний тренер спортивно бальних танців ансамблю «Фаворит», чемпіонка Китаю з латиноамериканської програми серед професіоналів. Закінчила Київський Національний університет культури та мистецтв. Контактний телефон: 067-220-20-91.


Програма

"Спортивний танець у дитячо-юнацькому колективі". Автори: Стадников В. В., Порохова С. Ю., Петлицька Н. М. Вчена рада Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка, голова М. Войцехівський, 2019 рік.


Заходи

  • Участь у змаганнях, концертах та творчих акціях Плацу і міста, участь у фестивалях і конкурсах міського, всеукраїнського та міжнародного рівнів.