Студія архітектури та дизайну (Єременко Є. С.)

Студія архітектури та дизайну (Єременко Є. С.)


Про гурток

Курс дизайну для дітей - це якраз те, що потрібно тим, хто бажає освоїти захоплюючу професію дизайнера інтер'єру. В ході навчання дитина ознайомлюється з головними напрямками сучасного дизайну та архітектурі. Діти зможуть втілювати в життя найсміливіші свої ідеї!

Для дітей віком

12 - 18 років


Викладач

Єременко Єлена Сергіївна

ОСВІТА: Закінчила МІЖНАРОДНУ ЄВРОПЕЙСЬКУ  ВИЩУ ШКОЛУ ДИЗАЙНУ EDS Практикуючий дизайнер, що втілює сучасні інтер'єри. ТЕЛЕФОН 050 215 6565 ЕЛ. ПОШТА dizzi4kids@gmail.com


Програма

Гуртківці отримають предметне знайомство з основними аспектами: вивчать теоретичні основи і набудуть прикладні навички дизайнерської діяльності. Навчання призначене для дітей (дівчаток і хлопчиків) у віці від 12 до 18 років. Курс допоможе розкрити творчий потенціал дитини, розвинути добрий смак та образне мислення. Курс включає в себе лекції та практичні заняття. Наші заняття допомагають розвинути креативність. Навчання присвячено залученню в специфіку творчої діяльності. Головне завдання курсу - надати учням можливість випробувати всі творчі інструменти і техніки, розвинути навички творчого мислення, випробувавши максимальну кількість методик розвитку креативності. Програма побудована за принципом проектного методу. Це означає, що навички учні отримуватимуть не в процесі вивчення окремих дисциплін, а в ході роботи над проектами, присвяченими вивченню специфіки різноманітних форматів. В ході навчання діти вивчать історію дизайну, історію архітектури, поринуть у світ дизайну, колористики, основ композиції, вивчать стильові напрями в сучасному дизайні інтер'єру, текстильне матеріалознавство, дизайн домашнього текстилю, основи композиціі і основи проектування, навчаться малювати інтер'єрні скетчі і створювати ескізи проектів і муд борди. Також діти познайомляться з основними комп'ютерними програмами, призначеними для дизайну інтер'єру. Завданням програми є розвиток не тільки навичок творчого експерименту, а й естетичного світогляду, яке стане в нагоді дітям в будь-яких сферах діяльності, незалежно від вибору їх майбутньої професії. Під час навчання діти навчаться мислити творчо: спостерігати, фантазувати і придумувати ідеї.


Заходи