Хімія навколо нас (Азарова Н.В.)

Хімія навколо нас (Азарова Н.В.)


Про гурток

Розвинення загальної уяви про природу хімічних сполук та закладання основ до подальшого вивчення хімії з розумінням та задоволенням. Зірки та природа речей здавна приваблювали людину та бентежили ії розум. Шлях викладання є розвиваюче-навчальним.

Для дітей віком

8 - 12 років


Викладач

Азарова Наталія Володимирівна

Освіта повна вища. Гуртки - "Цікава хімія"; "Хімія навколо нас"; "Неорганічна хімія"; "Органічна хімія".

  • тел. +38(044)2805117
  • email: biologykpdu@gmail.com


    Програма

    Хімія навколо нас

  • МОДУЛЬ 1 ЕТАПИ РОЗВИТКУ ХІМІЇ ТЕОРІЯ Наукова хімія. Основні хімічні закони та поняття. ПРАКТИКА Демонстрація хімічного обладнання та хімічних речовин. НАВИЧКИ Написання символів хімічних елементів. Написання хімічних формул.
  • МОДУЛЬ 2 ХІМІЧНІ СПОЛУКИ ТА ПРИРОДА РЕЧЕЙ ТЕОРІЯ Сполуки неорганічного та органічного походження. Сполуки прості та складні, їх властивості та використання. ПРАКТИКА Демонстраційні досліди відповідно тематиц.і Хімічна експертиза деяких хімічних речовин. НАВИЧКИ Самостійне виконання нескладних хімічних операцій.
  • МОДУЛЬ 3 ХІМІЧНА ЕКОЛОГІЯ ТЕОРІЯ Розвиток та стан біосфер Землі: біосфералітосфера, гідросфера, атмосфера. ПРАКТИКА Хімічне дослідження води та повітря. НАВИЧКИ Відрізняти корисні та небезпечні речовини. Знаходження варіантів вторинної переробка відходів та сортування сміття.

  • Заходи

    Екпериментальна (практична) хімія; елементи гри; вікторини; презентації, співпраця з навчальними закладами.