“СВІТ ПРИРОДИ” (Моргун Н.Ю., Азарова Н.В., Корсак Н.О.)

"СВІТ ПРИРОДИ" (Моргун Н.Ю., Азарова Н.В., Корсак Н.О.)


Про гурток

Комплексна програма гуртка розрахована на дітей молодшого шкільного віку. (6-9 років) На кожному модулі програми діти дізнаються про дивовижні та унікальні факти про життя мешканців планети Земля. Про цікаві особливості тваринного та рослинного світу та взаємозв’язки між ними. Навчаться піклуватися та доглядати за домашніми тваринами. Побачать незвичайний світ «під мікроскопом» та поринуть в «магію хімії». Якщо вас зацікавила наша програма, мерщій до нас!

Для дітей віком

6-9 років


Викладач

Моргун Наталія Юріївна, Азарова Наталія Володимирівна, Корсак Надія Олексіївна

  • Модуль "Цікава екологія" Моргун Наталія Юріївна
  • Модуль "Цікава хімія" Азарова Наталія Володимирівна
  • Модуль "Цікава зоологія" Корсак Надія Олексіївна
  • тел. +38(044) 2982826
  • email: biologykpdu@gmail.com

  • Програма

    • Модуль «Цікава екологія» Моргун Наталія Юріївна На заняттях діти дізнаються багато цікавих фактів про природу та навколишнє середовище, про взаємодію між живими організмами, а також потреби природи. Природа «жива» і «нежива». Ми жителі планети Земля. Дивовижне поряд (цікаві явища природи).Азбука Природи. Робота з картками «Що це за дерево ?», «Знайди пару». Конкурс малюнків «Природа – потребує реклами ». Презентації. Екологічні акції «Друге життя речей», «Збережи ялинку». Вміти порівнювати  об'єкти «живої» та «неживої» природи.  Вміти спостерігати та аналізувати зміни явищ у природі.
    • Модуль «Цікава Зоологія» Корсак Надія Олексіївна На заняттях діти дізнаються про дивовижний світ тварин, який їх оточує: особливості поведінки та їх будову, дізнаються про унікальні значення їх в природі.Діти вчаться шанобливому та відповідальному ставленню до всього живого. Робота з картками  "Хто де мешкає ?",  "Хто як готується до зими",  конкурс малюнків "Моя улюблена тваринка".
    • Модуль «Цікава хімія» Азарова Наталія Володимирівна На заняттях діти вперше знайомляться з такою складною і цікавою наукою як хімія. Хімічні явища в природі. Хімія як складова життя. Уява про хімічні елементи та їх властивості. Їх роль в природі та житті людини. Дослідження хімічних властивостей води повітря та ґрунту. Дослідження «хімічні основи забарвлення в природі». Властивості солей та металів. Дотримання правил безпеки в лабораторії хімії. Працювати з хімічним посудом та реактивами. Порівнювати результати дослідження та їх аналізувати.


    Заходи

    Екологічний конкурс "Збережи ялинку", екологічний проєкт "День підсніжника", Клуб "Есо - friendly", "Моя улюблена тваринка". Акція "Нагодуй синичку", "Смаколики для пернатих".