Основи біології англійською мовою (Лучаківська Ю.С.)

ПРОФІЛЬНА ОСВІТА
Профільний гурток

Основи біології англійською мовою (Лучаківська Ю.С.)


Про гурток

Курс направлений на розширення наукового світогляду молоді шляхом залучення до аналізу провідного світового наукового досвіду та сприяє реалізації власних результатів науково-експериментальної діяльності. Мрієте про ВЛАСНІ біологічні дослідження у справжнісінькій лабораторії та ще й бажаєте навчитись, як грамотно оформити свої наукові здобутки та опублікувати їх у вигляді статті чи тез англійською мовою? А, може, Ви вже маєте, що сказати світовій науковій спільноті, але боїтеся ГОВОРИТИ іноземною, або прагнете вдосконалення власних навичок профільного ділового та наукового мовлення? Welcome to our lab!

Для дітей віком

12-21 років


Викладач

Лучаківська Юлія Сергіївна

Освіта повна вища, кандидат біологічних наук.

  • Тел. +38(044)298 28 26
  • email: biologykpdu@gmail.com

  • Програма

    Основи біології англійською мовою

  • МОДУЛЬ 1 ОСНОВИ МІКРОБІОЛОГІЇ, БОТАНІКИ, ФІЗІОЛОГІЇ РОСЛИН ТЕОРІЯ Особливості будови та функціонування рослинної клітини. Систематика та морфологія мікроорганізмів, нижчих та вищих рослин ПРАКТИКА Цикл лабораторних практикумів з ботаніки. НАВИЧКИ Учні набувають досвіду роботи з ботанічними об`єктами, першого досвіду самостійної науково-дослідницької діяльності в умовах лабораторії.
  • МОДУЛЬ 2 ОСНОВИ ЗООЛОГІЇ ТЕОРІЯ Особливості будови та функціонування тваринної клітини. Морфологія, анатомія, систематика безхребетних та хребетних тварин. ПРАКТИКА Цикл лабораторних практикумів з зоології. НАВИЧКИ Учні набувають досвіду роботи з зоологічними об`єктами, формують навички роботи з адаптованою іншомовною науковою літературою.
  • МОДУЛЬ 3 ОСНОВИ БІОЛОГІЇ ЛЮДИНИ ТЕОРІЯ Характеристика тканин організму людини. Основи екології людини. ПРАКТИКА Цикл практичних занять з основ біології людини. НАВИЧКИ Використання базових знань з біології для планування, самостійної організації та проведення власного наукового дослідження.
  • МОДУЛЬ 4 ОСНОВИ БІОХІМІЇ, МОЛЕКУЛЯРНОЇ БІОЛОГІЇ, ЦИТОЛОГІЇ, ГЕНЕТИКИ ТЕОРІЯ Біохімія макромолекулярних сполук. Основи біології клітини. Основи молекулярної біології та генетичної інженерії. Основи генетики та селекції організмів. ПРАКТИКА Цикл лабораторних практикумів з біохімії. НАВИЧКИ Оформлення презентації власних наукових розробок іноземною мовою, створення постерних проектів, доповідей, написання статей та тез, оформлення супровідної наукової документації тощо.

  • Заходи

    1. Майстер-класи «Наукові практикуми для великих та маленьких»
    2. Екскурсії гуртківців та школярів міста донаукових установ Києва
    3. Участь гуртківців лабораторії у Всеукраїнських і Міжнародних наукових конкурсах та конференціях, публікації результатів власних наукових досліджень
    4. Круглі столи, диспути з найсучасніших проблем біології